De beurskoersen, de aandelen en al je financiële beleggingen

Als je als particulieren belegger wat geld opzij hebt gezet, dan wil je natuurlijk alles ook goed in de gaten houden. Natuurlijk doe je, althans dat doen de meeste beleggers, alles via een bak of een broker, maar toch kijk je regelmatig.

Nu leven we natuurlijk in een tijd dat alles gewoon via internet te volgen is. Dat is makkelijk, maar als je thuis in je alles in 1 pakket nog steeds langzaam internet hebt, dan kan dat wel eens ontzettend frustreren zijn. Koersen worden meestal doorgaand geüpdatet. Zeg maar opnieuw geladen. Is je internet langzaam, dan kan dat wel eens ontzettend frustrerend zijn.

Alles in 1 pakket met snel Internet

Voor de doorgewinterde belegger is dan ook snel internet iets wat je absoluut moet hebben. Kijk aller eerst eens wat voor pakket, of pakketten je thuis hebt. Het is in ieder geval goedkoper om zowel internet als televisie kijken, en natuurlijk het bellen, in één pakket onder te brengen. Bovendien krijg je dan veelal meer voor je geld. Een keuze die je daarbij kunt maken, is welke televisiekanalen. Vaak is er ook een keuze mogelijk om nieuwszender die ook berichten over de beurskoersen te nemen.

Dat is altijd fijn, als je ook op die manier het beleggingsnieuws kunt volgen.

Daarnaast kun je altijd kiezen tussen verschillende internetsnelheden. Hetzij via de kabel, of nog beter, via een glasvezelverbinding.

Nu hoef je natuurlijk om de beurskoersen te volgen, niet meteen de snelste verbinding te nemen, van 250 of 500 Mbit/s. %0 of 100 Mbit/s is voor dit doeleinde ook snel genoeg.

Wat wel belangrijk is, ga de verschillende providers, en de mogelijkheden die ze bieden, goed vergelijken. Niet alleen wat prijs betreft, maar ook wat ze aanbieden, en wat je er eventueel nog eens als extra bij kunt nemen.

Wat mij persoonlijk betreft, ja ik heb verschillende nieuwskanalen, maar ook kanalen die speciaal voor de belegger zijn. En ik heb, goed ik werk thuis wat het makkelijker maakt, altijd de beurskoersen aan staan op de televisie. Gebeurt er iets waarop het verstandig is om te reageren, dan kan ik meteen de telefoon pakken om de bank te bellen.

Een goed alles in 1 pakket voor thuis, is zelfs geen grote investering, maar wel eentje, die al snel geld kan opleveren. Je zou bijna kunnen stellen dat het noodzakelijk is voor de particuliere belegger.

Bron : https://www.allesin1vergelijken.eu

admin Auteur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *