Schoonmaken op het hoogste niveau

J&S bedrijfsdiensten is al meer dan 25 jaar geleden opgericht als een echt familiebedrijf. Door de persoonlijke aanpak en natuurlijk door de geleverde resultaten groeide het bedrijf door de jaren heen erg snel. Klanten zijn er tevreden over de diensten die geleverd worden en er kwamen al snel nieuwe klanten bij.

Inmiddels is het een groot schoonmaakbedrijf met een grote groep medewerkers. Deze zijn stuk voor stuk ervaren en gedreven. Hierdoor is J&S in staat om nog steeds de persoonlijk aanpak aan te bieden waar de klanten zo van zijn gaan houden. Bovendien brengen al die medewerkers heel wat ervaring en specialistische kennis met zich mee. Daardoor is J&S bedrijfsdiensten in staat om een divers aanbod van diensten te leveren. Tegenwoordig doen ze al veel meer dan alleen maar schoonmaken. Als je op zoek bent naar ervaren schoonmaakbedrijven Eindhoven dan ben je bij J&S aan het juiste adres. Ze bieden een persoonlijk plan voor elke klant, een ruim aanbod aan verschillende diensten en natuurlijk wordt een brandschoon eindresultaat gegarandeerd.

Vriendelijk personeel en een persoonlijke aanpak

J&S vindt het belangrijk dat klant en aanbieder elkaar goed kennen. Er worden dan ook niet zomaar willekeurige uitzendkrachten naar je toegestuurd om schoon te maken. Eerst wordt er goed gekeken naar wat jij en je bedrijf allemaal nodig hebben. Je zult de mensen die bij jou komen werken daardoor altijd kennen. De lijntjes zijn kort en zowel de schoonmakers als het management van J&S staan altijd open voor vragen of advies. Samen werken we aan het beste resultaat. De diverse diensten die worden aangeboden worden stuk voor stuk uitgevoerd door gedreven en ervaren personeel. Bij J&S staat vakmanschap nog steeds hoog in het vaandel. Via de website kun je contact leggen en het aanbod van diensten bekijken.

Nils Auteur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *