Ziggo internet en zakelijke abonnementen

Voor bedrijven of instellingen waarvoor een Office Basis of Office Plus oplossing niet (meer) voldoet, biedt Ziggo Zakelijk een professioneel alternatief: Office Pro, een Alles-in-1 pakket bestaande uit Internet Pro in combinatie met een telefonieoplossing zoals ISDN2 of ISDN30. Voordelen van Office Pro zijn:

  1. Permanente, betrouwbare en snelle breedband internetverbinding
  2. Gegarandeerde en symmetrische bandbreedte tot 50 Mbit/s
  3. Scherpe maandtarieven
  4. Hoge gegarandeerde beschikbaarheid
  5. Betrouwbare schaalbare telefonieoplossing: ISDN2 en ISDN30

 

Telefonie

ISDN30 is een betrouwbare en schaalbare telefonieoplossing voor grote ondernemingen. Per ISDN30 aansluiting profiteert u van maximaal 30 communicatiekanalen voor telefonie, data-, beeld- en faxverkeer. Bovendien kunt u via de aansluiting op het glasvezelnetwerk nog meer zakelijke diensten afnemen. Zoals een supersnelle internet toegang en dataverbindingen voor het koppelen van kantoornetwerken.

Ziggo televisie
TV Op Maat Interactief biedt u alles van TV Op Maat, plus de mogelijkheid om per individuele aansluiting naar wens alle consumentenproducten van Ziggo af te nemen. Denk hierbij aan internet, telefonie en digitale televisie. De gebruiker heeft feitelijk dezelfde status als normale consumenten met een kabelaansluiting van Ziggo. Maar net als bij TV Op Maat wordt de eindgebruiker niet zelf gefactureerd voor het abonnement.

Zakelijk glasvezel internet

Office Pro is de zakelijke bundel met glasvezel internet. Voor grote bedrijven en instellingen bieden ze ons ‘high end’ glasvezel internetverbinding aan in combinatie met een ISDN-aansluiting. Voordeel van een glasverbinding is de gegarandeerde bandbreedte, zeer hoge beschikbaarheid van 99,8% en tot wel 256 vaste IP-adressen. Dit in combinatie met de concurrerende beltarieven voor de ISDN-bundel maakt dit tot een zeer geschikte oplossing voor veeleisende organisaties.

 

Internetbeveiliging en opslag van gegevens

Uw bedrijfscontinuïteit en confidentialiteit van gegevens verdienen een adequate bescherming tegen veelvoorkomende internetbedreigingen. Prijs: per set van 5 computers á € 4,95 excl. btw per maand. U wilt dat de gegevens van uw bedrijf betrouwbaar en efficiënt worden veiliggesteld. Breid dan uw Internet Plus aansluiting van Ziggo Zakelijk uit met Online Backup. Prijs per computer: € 4,95 excl. btw per maand. Ontdek welke cloud applicaties het beste passen bij uw bedrijf. Bestel, gebruik en beheer ze vanaf één plek en werk nog leuker in de cloud! De MKB Cloud Gids helpt u bij het kiezen van de best passende Cloud diensten.

Maurits Auteur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *